Suomalainen mies sai vahingossa 400 000 euroa!

Savonlinnalaismies muisteli syyskuisena maanantai-iltana, että toukokuusta lähtien käytössä ollut kenorivi oli uusimatta Veikkauksen nettipalvelussa. Hän päätti nostaa ahterinsa sohvalta, vaikka etenkin maanantaisin sohvan kutsu on vahva. - Aikaa oli alle puoli tuntia peliajan loppumiseen, joten aika tipalla se oli. Kannatti nousta.

Se oli 200 000 euron arvoinen suoritus, mies naureskelee Veikkauksen tiedotteessa. Koneen arpoma kenorivi oli tuottanut mukavasti jo aiemmin, joten mies ei halunnut katkaista hyvää putkea. Kymppien ja satasen voittoja oli osunut sen verran, ettei pelitilille juuri tarvinnut lisätä rahaa. - Kenossa minulle on tullut voittoja enemmän kuin lotossa, joten olen innostunut pelaamaan sitä. Voittorivini oli koneen arpoma, mutta ei ensimmäinen vaan kolmas niistä, mitä järjestelmä tarjosi.

 Kahden osumarivin selitys on siinä, että mies on pelannut samoja numeroita milloin iltapäivä-, milloin ilta- ja milloin molemmissa arvonnoissa. Voitokkaana päivänä rivi oli jo kertaalleen pelattu, kun mies nousi sohvan lämmöstä tekemään rivin varmuuden vuoksi. - Kun sitten näin tekstin ”Voitit 200 000 euroa” en uskaltanut varmistaa netistä muistikuvaani siitä, että minulla on toinenkin samanlainen rivi. Kun Veikkauksesta soitettiin, minulle tuli varmuus siitä, että 200 000 euron voittoja olikin kaksi. Ei sitä hirveästi tuuleteltu silti. Meinattiin avata pitkään säilytetty samppanjapullo.

Sekin jäi tekemättä, sillä aamulla piti mennä töihin. Mitään suuria muutoksia voitto ei tuo pariskunnan elämään. Voittorahojen sijoittamista on määrä pohtia yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Eläkkeiden pienuudesta hänellä on ollut puhetta avopuolison kanssa. - Nyt ei tarvitse enää olla siitä huolissaan, sanoo mies. Mitään suurta ei hankintalistalla ole, mutta yksi tärkeä ostos saa nyt vauhtia. Se on paikka, jossa ihminen viettää kolmanneksen elämästään. - Uusi sänky ostetaan. Sen hankinta on kyllä viivästynyt vain oman saamattomuuden vuoksi, mies tunnustaa.(SavonSanomat)

Mukavia vahinkoja?