Romanialainen mies raiskasi suomalaisen naisen

Viime kesäkuussa paljon huomiota herättänyt lahtelaisnaisen raiskaus toi romanialaiselle 28-vuotiaalle miehelle AINOASTAAN kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion maailman parhaimmiksi luokiteltavassa vankilassa. Ulkomaalainen mies tuomittiin vapaudenriistosta ja raiskauksesta.

Hän joutuu maksamaan uhrilleen, noin 25-vuotiaalla lahtelaiselle naiselle raiskauksen ja vapaudenriiston aiheuttamasta kärsimyksestä vaivaiset 6 800 euron korvaukset, jotka todennäköisesti jää saamatta. Lahtelaisnainen oli riidellyt ravintolaillan päätteeksi miesystävänsä kanssa öiseen aikaan keskellä kaupunkia, Aleksanterinkadulla.

Paikalle pysähtyneen auton kuljettaja ja hänen kaverinsa tarjosivat viemään naisen huoltoasemalle Jalkarantaan. Nainen nousi autoon vapaaehtoisesti. Hän halusi päästä huoltamon kohdalla pois, mutta häntä ei laskettu autosta ulos. Auton matka suuntautui Jalkarantaan Petäjäkadun tuntumassa olevalle hölkkäpolulle.

Nainen pääsi juoksemaan karkuun, mutta perässä juossut romanialaismies saavutti hänet, kaatoi maahan ja raiskasi. Nainen haki apua lenkkipolun läheisyydessä asuvilta. Ulkomaalainen mies kiisti Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa syytteen raiskauksesta, mutta kertoi olleensa naisen kanssa sukupuoliyhteydessä. Hän väitti kaiken tapahtuneen vapaaehtoisesti.

Oikeuden näyttö raiskauksesta perustuu laboratoriotutkimuksiin, lääkärinlausuntoihin sekä uhrin ja todistajien kertomuksiin. Autosta saatiin hyvät valvontakameran kuvat, kun nainen nousi kyytiin. (Iltasanomat)

Mikä on mielipiteesi kun ulkomaalainen mies raiskaa suomalaisen naisen?