Mysteerimies lähettelee käytettyjä kondomeja

Mysteerimies on lähetellyt useita omituisia kirjeitä eri puolilla maata asuville naisille viime ja tänä vuonna. Naisten kotiin lähetetyissä kirjeissä on ollut käytetty kondomi spermoineen sekä viiden euron seteli. Lisäksi mukana on ollut kirje, jossa on esimerkiksi lukenut: "Sulla on mahtava perä ja pulleat purjeet".

 Tekstiä ei ole itse kirjoitettu, vaan kirjaimet on leikattu lehdistä. Kirjeen saaneet naiset ovat sellaisia, joita on haastateltu jossakin lehdessä tai jotka ovat olleet muuten esillä. - He ovat sinänsä aivan tavallisia ihmisiä, mutta ovat jotain kautta olleet julkisuudessa. Julkkiksia he eivät kuitenkaan ole, sanoo rikoskomisario Hannu Kortelainen Helsingin poliisista. Tekijästä ei tietoa Poliisin tietoon on toistaiseksi tullut kuusi naista, jotka ovat kirjeen saaneet.

Naiset ovat Helsingistä, Varsinais-Suomesta, Pohjanmaalta ja Keski-Suomesta. Mahdollisena pidetään kuitenkin, että kirjeitä on lähetetty useammalle naiselle. Nuorin kirjeen saanut on 17-vuotias tyttö. Poliisi tutkii juttusarjaa kunnianloukkauksena. - Kirjeissä ei vaadita mitään eikä uhata ketään, mutta saajan kannalta ne ovat vastenmielisiä, Kortelainen sanoo. Poliisilla ei ole toistaiseksi tietoa kirjeiden lähettäjästä.(Iltalehti)

Hieman erilaista postia.