Mika Salo ihmettelee Kimi Räikkösen touhuja..

Mika Salon arvion mukaan Kimi Räikkösen ensi kauden tallipaikkakuvioihin liittyy vielä jotain hämärän peitossa olevia yksityiskohtia.

Räikkönen on neuvotellut sopimuksesta ainakin Williamsin F1-tallin kanssa.

- Toivon, että Kimi menisi takaisin, koska formula ykköset olisivat parempia, kun Kimi olisi siellä, mutta ei hän Williamsilla tule kisoja voittamaan, Salo toteaa MTV3:lle.

- Ainoa mikä minulle tulisi mieleen, on että Kimillä olisi sopimus jonkin Red Bullin kanssa sitten seuraavaksi vuodeksi ja hän menisi nyt harjoittelemaan, mutta ei sekään ole oikein Kimin tyyliä, että menisi mitään harjoittelemaan, Salo jatkaa.

Salo pitää ihmeellisenä sitä, että Räikkönen on jättänyt kesken kaksi viimeisintä rallia, vaikka auto olisi saatu korjattua ajokuntoon.

- Jotain outoahan tuossa koko Kimin hommassa on, koska ei rallihommat kiinnosta enää yhtään, kun hän jättää niitä kesken noin vain. Se ei ole kuitenkaan mitään ihan halpaa leikkiä, mutta sitten ei kuitenkaan kiinnosta ajaakaan, joten kyllä siellä jotain on menossa.(MTV3)

Saiturin mieletä on täysin turhaa, että Kimi Räikkönen saastuttaa aiheetta ihmisten viihteeksi.. Olipa kyseessä mikä tahansa hurjastelu.