Jennifer Aniston kertoo lihoavansa tupakan takia

Kovana käryttelijänä tunnettu Jennifer Aniston kertoo lopettaneensa tupakoinnin. Tähden ympärillä on pyörinyt ankarasti vauvahuhuja, mutta naisen mukaan vauvaa ei ole tulossa.

- Ei, emme odota vauvaa. Lopetin juuri tupakoinnin, joten olen vain lihonnut muutaman kilon, näyttelijätär kertoo Britannian hello! -lehdelle.

42-vuotias Aniston on vuodesta 2002 saakka vannonut lopettavansa tupakoinnin vielä jonain päivänä, vaikka vielä vuosi sitten hän tunnustukin polttavansa jopa askin päivässä.

Aniston on seurustellut keväästä lähtien Justin Therouxin, 40, kanssa ja pari vaikuttaa olevan korviaan myöten rakastunut.

- En ole suunnittelemassa häitä lähitulevaisuudessa. Sormus, jota pidän ei ole kihlasormus, hän sanoo kuitenkin lehdelle.

- Olen ollut kerran naimisissa, enkä ole varma avioidunko enää koskaan. Sen voin kuitenkin sanoa varmaksi, että juuri nyt avioliitto ei ole suunnitelmissani. (MSN)

Tupakka on hyvä lopettaa vaikka vähän lihoaisikin. Eikä Jennifer Anistonille muutamat kilot lisää varmastikaan ole pahitteeksi.