Kuolemaantuomitun kirjeissä karmivat viestit.. 17 muutakin uhria!?

Kuolemantuomiota odottavan amerikkalaismiehen kirjeet uhkaavat kasvattaa merkittävästi miehen uhrilistaa.
Steven Hayes tuomittiin viime vuonna Jennifer Hawke-Petitin ja tämän 17- ja 11- vuotiaiden tytärten raaoista raiskauksista ja murhista. Ainoana vuonna 2007 perheen kotiin tehdystä hyökkäyksestä selvisi isä, joka sidottiin ja pahoinpideltiin.
ABC Newsin mukaan nyt julki on tullut joukko toisista murhista kertovia kirjeitä, jotka Hayes lähetti vankilasta eräälle naiselle, mutta jotka poliisi onnistui takavarikoimaan.

Kirjeissä Hayes mm. ylpeilee surmanneensa 1980-luvun alusta asti yhteensä 17 naista, kuvanneen yhden murhan videolle ja ottaneen jokaiselta uhrilta muistoesineen.
Petit-murhista Hayesin rikostoverina tuomitun Joshua Komisarjevskyn asianajajien mukaan Komisarjevskyn oikeudenkäynti olisi pitänyt keskeyttää kirjeiden tultua ilmi.

Sekä tuomari että poliisi kuitenkin epäilevät Hayesin tunnustusta eikä 17 uhrin henkilöllisyydestä ole tietoa.
Hayesin mukaan hänen ensimmäinen uhrinsa oli kyytiin poimittu liftari, jonka hän raiskasi ja tappoi eräässä motellissa.

Mies kuvailee New Haven Register -lehdessä julkaistuissa kirjeissä yksityiskohtaisesti myös muita raiskauksia ja murhia ja kertoo ottaneensa jokaiselta naiselta mukaan muistoksi lenkkarit.

Komisarjevskyn oikeudenkäynnin aikana selvisi, että Hayesin kotoa oli todellakin löytynyt runsaasti naisten lenkkareita.
Komisarjevskyn kuolemantuomion käsittely alkaa tiistaina. Hänen asianajajiensa mukaan mies ei ansaitse teloitusta, sillä Hayes oli selvästi vastuussa murhista.(Iltasanomat)