Ahkeruus

Saituri suosittelee, että teet päätöksen olla aina ahkera.. Liian helposti tulee laiskoteltua ja huomata, että päivät kuluvat ilman mitään tuloksia. Päätä tehdä jatkuvasti asioita, jotka vievät sinua eteenpäin elämässä. On uskomatonta kuinka paljon saa asioita tehtyä kunhan päättää olla ahkera.

Ostoslista

Tee aina kauppaan lähtiessäsi ostoslista, jonka mukaan shoppailet.Kun sinulla on selkeä ostoslista niin et tee turhia ostoksia. Tärkeää on pitäytyä ostoslistassa kun sen olet tehnyt! Jos haluat ostaa herkkuja, merkitse nekin ostoslistalle ennen kauppaan lähtemistä. Kun teet ostoslistan niin tee listasta erittäin yksityiskohtainen..
Kun teet ostoslistaa jonkin aikaa niin opit ostamaan järkevämmin, etkä enää jatkossa tarvitse ostoslistaa.

Saituri tee asiat hyvin

Saituri suosittelee tekemään aina asiat hieman paremmin kuin muut olettavat.. Ole töissä hieman ahkerampi kuin työkaverisi.. Tee aina asiat hieman paremmin kuin olisi pakollista.. Liian monet yrittävät aina päästä sieltä mistä aita on matalin. Ole valmis panostamaan asioihin hieman vaadittua enemmän.. Muista myös olla kiitollinen tästä elämästä ja kaikista mahdollisuuksista, joita sinulla on.

Nauti työstäsi

Tuletko toimeen mainiosti oman pomosi kanssa? Töissä olemisen mielekkyyden kannalta on äärimmäisen tärkeää, että nautit työkumppaniesi seurasta. Jos et tule toimeen pomosi kanssa niin elämässäsi tulee olemaan paljon kärsimystä. Kysyykö pomosi sinulta neuvoja ja muiden ihmisten mielipiteitä? Otetaanko mielipiteesi huomioon työpaikallasi? Jos töissä oleminen ei miellytä niin Saituri suosittelee etsimään nautinnollisemman työpaikan.

Saituri uhkapelaaminen

Saituri on ollut uhkapeliriippuvainen. Uskoin aina, että voittaminen oli omasta taidostani johtuvaa ja kun hävisin rahani niin mietin aina kuinka lähellä olin voittamista.. Uhkapelaaminen on erittäin tuhoisaa ehkä jopa tuhoisampaa kuin pikavippiriippuvaisuus. Lopeta uhkapelaaminen välittömästi olipa se kuinka pientä tahansa. Jopa ajoittainen RAY:n "hyväntahdon pelien" pelaaminen. Ei ikinä veikkausta, raveja eikä muitakaan uhkapelejä. Jos et ole koskaan pelannut uhkapelejä tai ottanut pikavippejä niin älä myöskään koskaan aloita.

Epäonnistuminen

Saituri on huomannut, että suurin osa suomalaisista eivät saavuta tavoitteitaan. Tarkoittaako tämä sitä, että suurin osa suomalaisista epäonnistui? Saiturin mielestä ei.. Vaikka puhutaan suomalaisesta sisusta niin sitä harvoin näkee.. Suomalaiset yksinkertaisesti lopettavat liian helposti omien unelmiensa ja tavoitteidensa jahtaamisen. Ole itse sinnikäs äläkä luovu unelmistasi muutamien hankaluuksien takia matkan varrella. Saituri toivottaa menestystä ja sinnikkyyttä matkallasi tavoitteitasi kohti.

Oletko valmis muuttamaan elämääsi?

Haluaisitko lopettaa kuukausittaisten laskujen murehtimisen kuten Saituri? Olisiko elämäsi parempaa, jos sinulla olisi enemmän rahaa, aikaa ja hupia kuten Saituri blogin Saiturilla? Keskity päivittäin käyttämään aikaasi tehokkaasti, puhu positiivisesti itsellesi ja ympärillä olevillesi, lue Saituri blogia, keskity päivittäin omaan menestykseesi ja Saituri on varma, että menestys on taattu.

Saituri itsehillintä

"Ihmisillä, jotka hillitsevät itsensä hyvin lapsuudessa, on vähemmän sosiaalisia, taloudellisia ja terveyteen liittyviä ongelmia aikuisena. Tuore tutkimus myös osoittaa, että jos lapset oppivat parantamaan itsekuriaan, ongelmien riskikin pienenee.

"Tutkimuksemme osoittaa, että itsehillintää voi oppia ja sen hyödyt korjataan parempana elämänlaatuna aikuisuudessa", sanoo tutkimusta johtanut Terrie Moffitt Duken yliopistosta.

Tutkimuksessa oli mukana yli tuhat uusiseelantilaista lasta, joita seurattiin lapsuudesta kolmekymppisiksi. Vanhemmat, opettajat, tutkijat ja lapset itse arvioivat itsehillinnän kykyjään eri vaiheessa elämäänsä.

Mitattavia asioita olivat muiden muassa miten lapset sietivät turhautumista, miten he keskittyivät tehtäviinsä, miten he jaksoivat odottaa vuoroaan ja osasivatko he ensin ajatella mitä he tekivät, vai ryntäsivätkö he ensin tehtävän kimppuun ja ajattelivat vasta sitten.

Lapsilla havaittiin merkittäviä eroja näissä kyvyissä jo kolmen vuoden iässä.

Kun lapset olivat kasvaneet nuoriksi aikuisiksi, itsehillinnän kyvyt ennustivat voimakkaasti heidän menestystään. Henkilöillä, jotka olivat saaneet huonoimmat tulokset itsehillinnässä, oli enemmän vaikeuksia talousasioissa sekä vaikeuksia poliisin, alkoholin, huumeiden ja muiden päihteiden kanssa. Heillä oli myös suurempi todennäköisyys jättää koulu kesken ja tulla suunnittelemattomasti äidiksi tai isäksi.

Tulokset myös osoittivat, että jos lapset oppivat matkan varrella hillitsemään itseään, he pärjäsivät paremmin kuin mitä varhaislapsuudessa tehdyt testitulokset antoivat olettaa.

Tutkijat vahvistivat tuloksensa toisessa tutkimuksessa, jossa oli mukana viisisataa brittiläistä kaksosta. Tulokset osoittivat, että itsehillintäarvioinnissa viiden vuoden iässä huonommat pisteet saaneilla kaksosilla oli suurempi riski aloittaa tupakointi, pärjätä heikosti koulussa ja joutua sosiaalisten piirien ulkopuolelle 12-vuotiaana. Itsehillinnän puute oli siis tulevaisuuden ongelmien itsenäinen riskitekijä, joka vaikutti riippumatta yhteisestä kasvuympäristöstä.

Tutkijoiden mukaan itsehillinnän puute on helposti havaittavissa ja mitattavissa. Sen varhainen tunnistaminen ja ehkäisemiseen panostaminen tulisi yhteiskunnalle paljon halvemmaksi kuin investoida päihdeohjelmiin, vankeusrangaistuksiin ja henkilökohtaisten konkurssien seurausten selvittämiseen, he sanovat.

Tutkimuksen julkaisi Proceedings of National Academy of Sciences." lähde http://uutiset.msn.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Hyv%C3%A4+itsehillint%C3%A4+tiet%C3%A4%C3%A4+hyv%C3%A4%C3%A4+el%C3%A4m%C3%A4%C3%A4/1135263290114

Saituri elämäntyyli vaatii itsehillintää koska tuhlaaminen ja pikalainoilla eläminen on niin yleistä.

Saituri sijoitukset

Analysoi itseäsi. Mitä yrität sijoituksillasi saavuttaa? Kuinka paljon haluat Saituri sijoituksillasi tehdä rahaa? Kuinka paljon olet valmis häviämään rahaa ja miten se vaikuttaa Saituri elämääsi? Nämä ovat kysymyksiä kun Saituri sijoittaa rahojaan. Tarkastele omia Saituri taipumuksia ennen kuin teet sijoituksia.

Saituri säästeliäisyys

Haluatko muiden ihmisten elävän kuten Saituri ja olemaan säästeliäitä? Jos haluat niin Saituri suosittelee näyttämään muille säästeliästä elämätyyliä.. Kun näytät esimerkkiä omalla käytökselläsi on se paljon tehokkaampaa kuin pelkästään Saituri elämäntyylistä puhuminen

Itseluottamus Saituri

Kun uskot itseesi vahvasti Saituri tietää, että saat itseluottamusta ja innostusta saavuttaa tavoitteesi.. Tarvitset riittävästi Saituri keskittymistä motivoidaksesi itsesi saamaan haluamasi Saituri tulokset.

Saituri liian hyvää ollakseen totta?

Saituri varoittaa tarjouksista, jotka ovat liian hyviä ollakseen totta. Mikään ei ole halpa, nopea ja erinomainen tuote. Kyseisistä ominaisuuksista korkeintaan kaksi voi olla samassa lauseessa. Ota Saituri varoitus huomioon ja ymmärrä nopeuden ja erinomaisuuden lisäävän hintaa ja halpuuden yleensä johtavan tuotteen huonompaan laatuun tai toimituksen hitauteen.

Saituri säästäminen

Saiturille on tärkeää, että Saituri blogin lukijat saavat tietoa, joka helpottaa säästämistä ja elämästäsi tulee helpompaa.

Uuden vuoden lupauksiani onkin ollut, että Saituri tekee ahkerasti uusia kirjoituksia, jotka auttavat muita Saituri lukijoita säästämään.

Menestystä toivottaen Saituri ja Saituri blogi.

Muista olla hyvä esimerkki säästeliäisyydessä.. Kun ajattelet itseäsi esimerkkinä muille tulee säästämisestä helpompaa.

Saituri

Saituri suositus

Saituri suosittelee, että olet valmis myöntämään, että kaikilla elämäsi osa-alueilla, jossa sinulla on stressiä voit itse olla väärässä tai tehnyt virheen.. Päätä jo tänään, että hyväksyt virheesi ja teet heti kaikkesi, jotta korjaat virheesi. Saituri suosituksessa oli järkeä?

Saituri idea

Saituri suosittelee olemaan jatkuvasti avoin uusille ideoille ja tiedolle. Elämääsi parantaa selkeästi tiedon hankkiminen, jota voit käyttää hyväksi työelämässä tai vapaa-aikana. Yksi hyvä idea voi olla Saiturille tarpeeksi saavuttamaan huomattavan omaisuuden tai välttämään suurilta tappioilta, jotka ärsyttäisi Saituria.

Rikastu

Saituri on vahvasti sitä mieltä, että tärkein asia rikastumisessa on uskomukset rahaa kohtaan. Kun uskot rikastuvasi ja teet suunnitelmia Saituri on varma, että saavutat rikastumisen ja rahalliset tavoitteet. Saituri suosittelee pysymään erossa pikalainoista ja pikavipeistä.. Sekä kaikista muistakin lainoista. Saituri vihaa korkoa.

Saituri ongelmat

Saituri on saanut tammikuussa erilaisia ongelmia elämäänsä.. Kuitenkin on tärkeää muistaa, että kaikissa ongelmissa piilee mahdollisuus.. Saituri suositteleekin keskittymään ongelmien keskellä aina ratkaisuihin.

Mitä uuden vuoden lupauksillesi kuuluu?

Saituri on kiinnostunut miten uuden vuoden lupauksesi on pitänyt?

Saiturin yksi lupauksista on ollut auttaa suomalaisia säästämään enemmän vuotena 2011. Loistavasti menee koska Saituri blogissa on vuotena 2011 ollut enemmän lukijoita kuin aikaisempien vuosien tammikuina.

Saituri toivoo lukijoiden olevan säästäväisiä ja miettimään tarkasti saiturimaisesti säästettyjä rahoja.

Saituri saituri

Saituri suosittelee, että kuvittelet jatkuvasti olevasi loistava ihminen, ystävä ja kumppani kaikille ihmisille ympärilläsi. Toimi niin hyvin kuin mahdollista ja aseta itsellesi korkeita tavoitteita äläkä tingi niistä!

Saituri mielipide

Saituri on sitä mieltä, että kun tekee ahkerasti asioita kun ne kuuluu tehdä.. Niin Saituri näkee päivän, jolloin voi tehdä mitä haluaa milloin Saituri haluaa.

Saituri itsekuri

Saiturin mielestä tärkein askel menestystä kohti on itsekuri, jota Saituri elämä vaatii. Itsekuri on tahdonvoimaa ja luonteen lujuutta tehdä mitä pitää tehdä olipa fiiliksesi hyvä tai huono. Luonteen lujuus on tavoitteissa pysyminen hetkellisistä epäonnistumisista huolimatta.

Saituri olet mitä olet

Saituri on sitä mieltä, että olet mitä olet koska olet päättänyt olla mitä olet.. Jos haluaisit olla jotain muuta niin Saituri on vakuuttunut, että olisit tehnyt asioita toisin aikaisemmin.. Jos haluat muuttua niin toimi toisin tulevaisuudessa kuten Saituri.

Saituri tavoitteet

Jos et ole kirjoittanut uuden vuoden tavoitteitasi on lähes toivotonta saavuttaa tavoitteesi.. Muista kirjoittaa kaikki asettamasi tavoitteet ja tee suunnitelma miten aiot tavoitteesi saavuttaa! Saituri blogi toivottaa onnea tavoitteidesi saavuttamiseen.

Saituri pelko

Saituri on sitä mieltä, että pelkäämme aivan turhaan.. Ainoastaan pelkoa itseään tulisi pelätä.

Neuvottelu

Oletko menestynyt neuvotteluissa huonosti? Saatko tahtosi helposti läpi? Arvioi omia neuvottelutaitojasi.. Oletko keskittynyt voittamaan lyhyellä aikavälillä vai ottanut pitkän aikavälin seuraukset huomioon? Oletko keskittynyt luomaan hyviä ihmissuhteita?

Saituri uuden vuoden lupauksien pitäminen

Monet suomalaiset ovat tehneet erilaisia lupauksia uutena vuotena.. Kuitenkin suurin osa ei onnistu saavuttamaan asettamiaan tavoitteita. Rikotko itse lupauksesi vai tuletko pitämään ne? Saituri pitää tavoitteiden saavuttamista tärkeänä.

Saadaksesi tavoitteesi on sinun tehtävä lujia päätöksia.

Saituri luulee uuden vuoden lupauksiesi sisältäneen kyseisiä lupauksia.. Elämänhallinta, aikaa ystävien kanssa.. Terveempi vartalo.. Enemmän rahaa.. Eteneminen uralla..

Oliko Saituri oikeassa?

Nyt lukemaan seksitarinoita
Saituri suosittelee muillekin!

Saituri Pysy itsevarmana!

Muista Saituri sanonta älä menetä itseluottamustasi! Pidä tavoitteistasi kiinni ja tavoittele niitä itsevarmasti.

Uuden vuoden lupaukset

Oletko yksi niistä tuhansista suomalaisista, jotka tekevät uuden vuoden lupauksia? Oletko myös yksi niistä tuhansista, jotka rikkovat uuden vuoden lupauksensa?

Saituri ei ole yllättynyt. Suurimmalla osalla ihmisistä, jotka asettavat uuden vuoden lupauksia ei ole edes vakaata päätöstä saada tavoitteitaan aikaiseksi.

Mitä uuden vuoden lupauksia Saituri uskoo sinun tehneen?

1. Maksa velkasi ja säästä rahaa
2. Saa parempi vartalo
3. Menesty paremmin töissä
4. Vietä enemmän aikaa perheesi kanssa
5. Saa elämäsi hallintaan ja työskentele vähemmän.

Enemmän rahaa

Aloita nyt uutena vuotena miettimään kaikkia niitä asioita, joita voisit elämääsi saada elämällä Saituri elämää. Sinulla olisi enemmän rahaa ja voisit nauttia siitä paljon enemmän. Ala miettimään mitä kaikkea pystyisit tekemään, jotta saisit enemmän rahaa ja miten pystyisit säästämään enemmän tienaamistasi rahoista.

Ateisti elämän tarkoitus

Mikä on elämän tarkoitus ateistille? Ei yhtään mikään.. Ateistilla ei ole elämän tarkoitusta. Emme poikkea mitenkään eläimistä muuta kuin mahdollisuudella ajatella. Ateisti kuitenkin ymmärtää uskonnollisten ihmisten tarkoituksen hakemisen olevan itsensä huijaamista. Ateisti haluaa elää elämänsä totuuden mukaisesti eikä valheissa.

Olemme sattumalta syntyneitä turhan elämän uhreja. Miksi edes elämme? Miksi edes syntyä? Elämään tarkoituksen hakeminen ilman yliluonnollisuutta on mahdotonta. Huijaamalla itseäsi minkä tahansa uskonnon (voit valita tuhansista) tuo valheellista tarkoituksen tunnetta turhaan elämään.

Voit keksiä tarkoituksen ilman uskontojakin ja siedät helpommin tätä ainutkertaista turhaa elämää.

Mihin hyvyyden kuuluu perustua?

"A man's ethical behavior should be based effectually on sympathy, education, and social ties and needs; no religious basis is necessary. Man would indeed be in a poor way if he had to be restrained by fear of punishment and hopes of reward after death." Albert Einstein